Γυναικοκτονία ή απύθμενη βλακεία;

Γυναικοκτονία ή απύθμενη βλακεία;

 • 169
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  169
  Shares

 

Γυναικοκτονία ή απύθμενη βλακεία;

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Φεμινιστικές δήθεν, όπως και δήθεν αριστερές οργανώσεις και ΜΜΕ πιπιλίζουν τον τελευταίο καιρό τον όρο “γυναικοκτονία” για να περιγράψουν το φόνο μιας γυναίκας.Μέχρι εδώ όλα καλά θα πείτε, στο χώρο της πολιτικής κορεκτίλας ας ξεχωρίσουμε και ας προβάλουμε το θάνατο μιας γυναίκας σε μια μη πολιτικά ορθή και ανδροκρατούμενη υποτίθεται κοινωνία.

Μιλάμε όμως για τις ίδιες οργανώσεις και ΜΜΕ που υποστηρίζουν τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας απο ανθρώπους που η κουλτούρα και η θρησκεία τους θεωρεί τη γυναίκα ως κατώτερο ον. Πολύ κατώτερο απο τον άνδρα με ελάχιστα ή καθόλου δικαιώματα.

Σε αυτές τις χώρες η γυναίκα θα πρέπει να δεχθεί αδιαμαρτύρητα την ενδοοικογενειακή βια, τη σεξιστική συμπεριφορά, το βασανισμό μερικές φορές μέχρι θανάτου. Μπούργκα και τσαντόρ και αν δεν υπακούει στις ορέξεις, ξύλο, οξύ στο πρόσωπο, ακόμα και δολοφονία ή όπως το λένε οι δήθεν προοδευτικοι…γυναικοκτονία.

Πως προέκυψε στη χώρα μας ο όρος γυναικοκτονία όμως; Απο την απίστευτη ηλιθιότητα κάποιων που μεταφέρουν απο το εξωτερικό, απο ξένα κέντρα και αφεντάδες , τις εξυπνάδες τους για να τις αναπαράγουν χωρίς να δουλέψει ουτε μια στιγμή το ρημάδι το μυαλό τους.

Γιατί να ξεχωρίσει κάποιος τον πολιτικά ορθότατο όρο ανθρωποκτονία και να χρησιμοποιήσει τον όρο γυναικοκτονία; Μα είναι απλούστατο. Στα αγγλικά έχουμε τον όρο manslaughter που αν το μεταφράσεις κυριολεκτικά σημαίνει ανδροκτονία. Οπότε είναι μη πολιτικά ορθός όρος και για το θηλυκό έπλασαν τον όρο womanslaughter.

Στη συνέχεια  μετέφρασαν την ανοησία τους ακόμα και σε γλώσσες όπως η ελληνική όπου ο όρος ανθρωποκτονία είναι πολιτικά ορθότατος με αποτέλεσμα να γίνονται οι ίδιοι ρατσιστές οδηγούμενοι απο την απύθμενη βλακεία τους.

Φυσικά οι ίδιες οργανώσεις και ΜΜΕ που σκούζουν για “γυναικοκτονίες” στη δύση, κλείνουν τα μάτια οταν βασανίζονται, βιάζονται, παραμορφώνονται με οξύ ή λιθοβολούνται γυναίκες μέχρι θανάτου, όπως στο παρακάτω βίντεο.

 

ΥΓ. Με δική σας ευθύνη δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τον αποκεφαλισμό-“γυναικοκτονία” της μιας εκ των 2 τουριστριών  στο Μαρόκο, εκεί οπου πρίν λίγες μέρες υπογράφηκε το παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης. Για τέτοιου είδους “γυναικοκτονίες” όχι μόνο δε θα γίνει κάποια διαδήλωση, κάποια εκδήλωση διαμαρτυρίας αλλά…άκρα του τάφου σιωπή  στον κάμπο βασιλεύει όπως είχε γράψει και ο εθνικός μας ποιητής.

UPDATE : Murder of two Scandinavian women killed in Morocco – WARNING Graphic VIDEO showing female tourists beheaded