Ντροπή! Ξαναγράφουν την ιστορία. Δικτάτορας ο Καποδίστριας.

Ντροπή! Ξαναγράφουν την ιστορία. Δικτάτορας ο Καποδίστριας.

Ντροπή! Ξαναγράφουν την ιστορία. Δικτάτορας ο Καποδίστριας.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Ζήσαμε για να το διαβάσουμε και αυτό. Δικτάτορας ο Καποδίστριας. Η επιτροπή της Ελλάδας 2021 αποφάνθηκε ότι ο Καποδίστριας ήταν ένας δικτάτορας, ήταν εκείνος ο οποίος έκανε την πρώτη δικτατορία μετά την απελευθέρωση του 1821.

Δεν έχει καμία σημασία ότι εμείς δεν δώσαμε σε καμία επιτροπή την έγκριση να αλλοιώσει την Ελληνική ιστορία γράφοντας χαρακτηρισμούς πρωτόγνωρους που βασίζονται σε προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις. Όπως δεν δώσαμε ποτέ την έγκριση μας να αφαιρέσουν το σταυρό από τη σημαία στο τηλεοπτικό σποτάκι τους και το λογότυπο τους για να μην προκαλεί αλλεργία στους καλοδεχούμενους.

Δικτάτορας λοιπόν ο Ιωάννης Καποδίστριας, βλάκες οι Ελβετοί που του ανέθεσαν να σχεδιάσει το διαχωρισμό της χώρας τους σε αυτόνομα καντόνια και να συνεισφέρει στο Σύνταγμα της χώρας, πανέξυπνοι εμείς που εδώ και 10 χρόνια ζούμε στη δημοκρατία των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου.

Πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κρύβουν την εκτίμησή τους για τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον δικτάτορα κατά την Ελλάδα 2021, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο.

Ντροπή! Ξαναγράφουν την ιστορία. Δικτάτορας ο Καποδίστριας.του Μιχάλη ΧαιρετάκηΖήσαμε για να το διαβάσουμε και αυτό. Δικτάτορας ο Καποδίστριας. Η επιτροπή της Ελλάδας 2021 αποφάνθηκε ότι ο Καποδίστριας ήταν ένας δικτάτορας, ήταν εκείνος ο οποίος έκανε την πρώτη δικτατορία μετά την απελευθέρωση του 1821. Δεν έχει καμία σημασία ότι εμείς δεν δώσαμε σε καμία επιτροπή την έγκριση να αλλοιώσει την Ελληνική ιστορία γράφοντας χαρακτηρισμούς πρωτόγνωρους που βασίζονται σε προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις. Όπως δεν δώσαμε ποτέ την έγκριση μας να αφαιρέσουν το σταυρό από τη σημαία στο τηλεοπτικό σποτάκι τους και το λογότυπο τους για να μην προκαλεί αλλεργία στους καλοδεχούμενους. Δικτάτορας λοιπόν ο Ιωάννης Καποδίστριας, βλάκες οι Ελβετοί που του ανέθεσαν να σχεδιάσει το διαχωρισμό της χώρας τους σε αυτόνομα καντόνια και να συνεισφέρει στο Σύνταγμα της χώρας, πανέξυπνοι εμείς που εδώ και 10 χρόνια ζούμε στη δημοκρατία των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου. Πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κρύβουν την εκτίμησή τους για τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον δικτάτορα κατά την Ελλάδα 2021, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο. Περιμένουμε λοιπόν να πάρουν θέση τόσο ο κ Μητσοτάκης όσο και ο κύριος Τσίπρας και αντίστοιχα η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ και να μας πουν αν εκτιμούν ένα δικτάτορα όπως λέει η επιτροπή ή αν θα πρέπει οι κυρίες και οι κύριοι που την απαρτίζουν να προσέχουν πολύ το τι λένε και το τι γράφουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσουν έτσι, σύντομα θα έχουν απέναντί τους την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Posted by Michael Heretakis on Tuesday, May 5, 2020

Περιμένουμε λοιπόν να πάρουν θέση τόσο ο κ Μητσοτάκης όσο και ο κύριος Τσίπρας και αντίστοιχα η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ και να μας πουν αν εκτιμούν ένα δικτάτορα όπως λέει η επιτροπή ή αν θα πρέπει οι κυρίες και οι κύριοι που την απαρτίζουν να προσέχουν πολύ το τι λένε και το τι γράφουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσουν έτσι, σύντομα θα έχουν απέναντί τους την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.