Η Μακεδονία EINAI ελληνική και το Αιγαίο ΔΕΝ ανήκει στα ψάρια του

Η Μακεδονία EINAI ελληνική και το Αιγαίο ΔΕΝ ανήκει στα ψάρια του

 • 64
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  64
  Shares

Η Μακεδονία  EINAI ελληνική και το Αιγαίο ΔΕΝ ανήκει στα ψάρια του

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Ευτυχώς δεν ζήσαμε χθες στιγμές απείρου κάλλους να βγαίνουν βίντεο με σβησμένες ημερομηνίες επειδή είχαν τελειώσει οι μπαταρίες και την αστυνομία να μετράει διαδηλωτές όπως λίγους μήνες πρίν.

Τότε το είχαν τερματίσει εντελώς με τις αστείες δικαιολογίες και κάποιους να βάζουν και να εκθέτουν την αστυνομία, να δίνει τον αριθμο συμμετεχόντων στη διαδήλωση, για να τον πάρουν στη συνέχεια ως έγκυρο και να τον αναπαραγάγουν επίσημα ΜΜΕ καθώς και καλοθελητές και παπαγαλάκια του διαδικτύου.

Η πιο αστεία δικαιολογία που έχει δοθεί μέχρι σήμερα,για το σβήσιμο της ημερομηνίας απο το βίντεο του ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ, έλεγε οτι είχαν τελειώσει οι μπαταρίες της κάμερας.

Είχε βέβαια προηγηθεί μια ανάλογης σοβαρότητας δικαολογία που έλεγε οτι το εργοστάσιο με τα ανταλλακτικά των πυροσβεστικών αεροσκαφών είχε κλείσει και δεν έβρισκαν ανταλλακτικά. Οταν βρέθηκαν τα χρήματα όμως στη συνέχεια, ως δια μαγείας ανταλλακτικά βρέθηκαν.

Αυτοι που χρόνια έλεγαν οτι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του βέβαια ξαναχτύπησαν, μαζί με άλλους όψιμους αντι-μακεδόνες που χαρακτηρίζουν όσους διαδηλώνουν, γραφικούς και ετερόκλητο όχλο ενώ θα τους δείτε να πανηγυρίζουν ενίοτε στις παρελάσεις gay pride.

Στην τελευταία περίπτωση κάποιες ακραίες καταστάσεις που μπορεί να συμβούν δικαιολογούνται ως πρόκληση και ως δρώμενο, το οποίο όμως δεν υπάρχει αν τυλιχτεί κάποιος με μια ελληνική σημαία. Τότε στον τελευταίο του κολλάνε όπως ακριβως έκαναν οι ΝΑΖΙ στις στολές των κρατουμένων, τις ταμπέλες οτι είναι γελοίος, φασίστας εθνικιστής και γραφικός.

Πρίν απο καμμιά 20αρια χρόνια μόνο κάτι αριστεριστές  και ο Σόρος υποστήριζαν οτι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του οι πρώτοι και οτι η Μακεδονία δεν είναι μόνο ελληνική ο δεύτερος.

http://ww3.bibl.u-szeged.hu/oseas/sorosdir.html
https://www.independent.co.uk/voices/profile-george-soros-god-of-all-he-surveys-1158748.html
https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/217044/to-aigaio-anikei-sta-psaria-tou

Σήμερα έχουν πολλαπλασιαστεί οι φωνές, δε θα τους βρεί κανείς μόνο στο χώρο της “αριστεράς”, διαβάστε τα άρθρα, δείτε τα τιτιβίσματά τους και θα καταλάβετε τι συμβαίνει.

Δε θα μπω καν στο τριπάκι να βρώ αν ο κάθενας που βγάζει δημόσια αντεθνικό παραλήρημα εκτελεί μισθωτή εργασία, είναι χρήσιμος ηλίθιος, ή απλά υπάρχει «τρικυμία εν κρανίω»
Το αποτέλεσμα είναι ακριβως το ίδιο.

Θα σταθώ μόνο σε αυτούς που είδαν λιγοστό κόσμο στις δεκάδες συγκεντρώσεις και θα πώ οτι οι ειδήσεις τους θυμίζουν το γνωστό ψυχροπολεμικό ανέκδοτο της εποχής της Σοβιετικής ¨Ενωσης που έτρεχε ο Αμερικάνος με τον Σοβιετικό σε αγώνα δρόμου και ενώ κέρδισε καθαρά ο Αμερικάνος, η Πράβδα έγραφε οτι ο Σοβιετικός ήρθε δεύτερος και ο Αμερικάνος προτελευταίος.

Θα τους ευχηθώ περαστικά τους λοιπόν…